Jeshua Kanaliseringerne
Højere bevidsthed i en ny tid

Jesus, som her kalder sig ved sit Aramæiske navn “Jeshua ben Joseph” for at lægge afstand til kirkens udlægning af Jesus, bliver meget dygtigt kanaliseret af den Hollandskfødte Pamela Kribbe og derefter lagt ud på hjemmesiden www.jeshua.net. Det er allerede oversat til 20 sprog og her oversættes det til Dansk. Jeg lægger de samme artikler ud her på siden som de gør i Holland, resten kan man læse i bøgerne. Vælg mellem mere end 100 indlæg i oversigten til højre.

Ønsker du at få teksten læst op på Dansk kan du gøre det ved at installere denne fil: Text to Speech Voice Reader fra Google
Marker derefter den tekst du ønsker at få læst op og tryk Alt+R (læsehastigheden kan justeres) Forståeligt selvom de siger Jes-hú-a

Generel information

Oversat til Dansk: Sådan præsenterer forfatterne sig selv og stoffet på deres hjemmeside:


På denne hjemmeside (www.jeshua.net) præsenterer vi åndelige budskaber om indre vækst, Kristus energien, lysarbejdere, den nye jord og overgangen fra ego baseret til hjerte-baseret bevidsthed. Disse meddelelser er modtaget fra en indre forbindelse med Jeshua. "Jeshua ben Joseph" der er det oprindelige aramæiske navn for Jesus, personificeringen af Kristus energi på jorden. I disse kanaliseringer præsenterer han sig som Jeshua, en bror og ven til os i stedet for den guddommeliggjorte autoritet som traditionen har gjort ham til. Hans energi er stadig til rådighed for os, ikke så meget som et fast sæt af ideer eller regler, men som en retningsviser der viser os vejen til Kristus indeni.Vi er et ægtepar med vores egen åndelige praksis i Holland. Vi har arbejdet med Jeshuas energi siden 2002. Pamela kanaliserer for Jeshua og Gerrit er regressions terapeut, han ledsager altid Pamela i hendes kanaliserings sessioner.

Pamela:

"For mig henviser navnet Jeshua ikke så meget til den historiske personlighed Jesus, men til den universelle Kristus energi som vi alle er en del af. Når jeg er kanal for Jeshua, føler jeg mig trukket dybt ind i dette felt af kærlighed og medfølelse og i denne tilstand af bevidsthed modtager jeg beskeder fra Jeshua."

Hvordan man læser materialet

Kanaliseringerne er opført i den rækkefølge vi har modtaget dem. Lysarbejder serien er grundlæggende i den forstand at den forklarer nogle centrale begreber og senere meddelelser viser ofte tilbage til dette afsnit. De andre kanaliseringer er modtaget i overværelse af et levende publikum og beskæftiger sig med andre emner såsom parforhold, arbejde, selv healing og meget mere.

........

Se mere her om bøger, lydfiler, nyhedsbreve, kontaktinformation og kanaliseringer der endnu ikke er oversat til Dansk: